Schellenaar Jef Berben (°1971) groeide op in de bossen van Brasschaat. Het liefst wroet hij uren en dagen met zijn handen in de aarde, gefascineerd door smaken, kruiden en planten. Op zeer jonge leeftijd kwam zijn talent om smaken te combineren tot uiting. In food & drinks weet hij dan ook als vanzelf onverwachte smaakcombinaties te versmelten alsof het nooit anders was.

Jef kan reeds terugblikken op een rijk gevulde carrière. Na zijn studies hotelmanagement koos hij het ruime sop en werkte hij vijf jaar aan de zijde van Manuel Wouters, gekend van Sips, Njam!tv en Gin o‘Clock, op de stijlvolle cruiseschepen van Cunardlines.

Vandaag behoort hij tot de absolute top van België en levert hij met zijn mobiel concept El Jefes Cocktails (Spaans voor ‘Cocktails van de chef’) cocktailcatering op maat - volgens de oude school -, teelt hij zijn eigen kruiden, eetbare bloemen en andere garnituren. Hij zweert bij verse producten, brouwt zelf siropen, specialiseert zich in pop-up bars, workshops en high end degustaties voor levensgenieters op zoek naar kwaliteit, originaliteit, kennis en entertainment.

Zijn ontwapende charme en oude klasse lenen hem ertoe zich aan te passen aan de stijl van de klant. Hij is veelgevraagd op personeelsfeesten, serviceclubs, premières, productiehuizen, scholen, casino’s, privéfeesten, modehuizen, speciaalzaken, zelfs op kinderfeesten. Ook internationaal worden er wegen bewandeld en het staat vast: waar hij komt is hij een graag gezien figuur.

Het leven is te kort om niet voor het beste te kiezen en met Jef Berben gaat u dan ook voor de nog zeldzame originele kwaliteit. Til uw feest, evenement of activiteit naar een hoger niveau en investeer in de juiste DJ, in het lekkerste eten, in de mooiste locatie, in de beste fotograaf en in El Jefes Cocktails.

All rights reserved © 2011 El Jefes Cocktails